Evidentas online - servis za vođenje utroška materijala za zubotehničke laboratorije

 Besplatna registracija novog korisnika

Sve što morate učiniti kako biste koristili Evidentas je ispuniti formular na ovoj stranici i darovat ćemo Vam 4 tjedna besplatne usluge, bez obaveza!

Korisničko ime * Unesite korisničko ime koje ćete koristiti za ulazak u Evidentas.
Lozinka *

Pristupna lozinka koju ćete koristiti.

Potvrdi lozinku * Unesite lozinku još jednom kako bi je potvrdili.
Email * Unesite ispravnu e-mail adresu, na nju ćemo poslati potvrdu registracije.
Matični broj laboratorija  
OIB  
Žiro račun laboratorija  
Grad  
Ulica i broj  
Kontakt telefon Broj telefona nije obavezna stavka, ali preporučamo da ga unesete.
Puni naziv laboratorija *


Unesite puni naziv laboratorija kako želite da bude ispisan na svim fakturama.

Molimo prepišite sigurnosni kod sa slike

CAPTCHA Image [ Učitaj drugu sliku ]
 
Uvjeti korištenja
Posjećivanje stranice Evidentas, dohvaćanje materijala i njihovo korištenje podložno je svoj primjenjivoj zakonskoj regulativi i ograničeno Uvjetima korištenja navedenim u nastavku.
Informacije dostupne na ovim stranicama koriste se na vlastitu odgovornost, a posjetitelj stranice bez ikakvih ograničenja prihvaća uvjete korištenja navedene u nastavku.
U slučaju zloupotrebe i nepridržavanja uvjeta San Marko d.o.o. zadržava pravo otkazivanja usluga korisniku.

1. Aktivacija Korisničkog Računa

Vaš korisnički račun biti će aktiviran onoga trena kada se registrirate. Svaki korisnik pri narudžbi Evidentasa automatski dobiva licencu za korištenje usluge na 7 dana. Prilikom narudžbe na uneseni email doći će Vam ponuda sa podacima potrebnima za uplatu. Rok za uplatu novčanih sredstava za korištenje aplikacije je 7 dana od registracije. Ukoliko korisnik nije uplatio svotu navedenu u ponudi u roku od 7 dana licenca ističe. Ako je korisnik uplatio licenca će biti automatski produžena za uplaćeni period. Ako sredstva budu uplaćena nakon isteka tjedan dana korisnički račun biti će ponovno otvoren, a licence produžena za uplaćeni period počevši s datumom uplate. Odgovornost korisnika je dostaviti valjanu email adresu, jer će korisnik, u većini slučajeva, preko nje i biti kontaktiran. Ukoliko nam dostavite nevaljanu email adresu to može rezultirati suspenzijom i brisanjem korisničkog računa.

2. Backup Podataka

San Marko d.o.o. nije odgovoran za podatke koji su pohranjeni u Vašem korisničkom računu niti u slučaju nestanka podataka nastalih kao posljedica povrata backup kopije ili bilo kojeg drugog razloga.

3. Izmjena cijena

San Marko d.o.o. zadržava pravo korekcije i izmjene cijena bez prethodne najave. Nove cijene se ne odnose na uplate po tada važećem cjeniku.

4. Brisanje korisničkog računa i suspenzija

Ukoliko korisnik ne produži odnosno ne izvrši uplatu za korištene usluge Evidentas iste smo obvezni ukinuti ili suspendirati. Za sve pobrisane i suspendirane korisničke račune San Marko d.o.o. nije obvezan čuvati sigurnosne kopije (backup) podataka. U slučaju lažnog ili nepotpunog predstavljanja, zloupotrebe podataka ili vršenja bilo kakvih radnji koje se mogu tumačiti kao malverzivne ili zlonamjerne zadržavamo pravo ukidanja korisničkog računa, trajne suspenzije korisnika i primjene važeće zakonske regulative.

5. Povrat uplaćenih sredstava

San Marko d.o.o. nije obavezan vratiti uplaćena sredstva za aplikaciju. Zahtjeve za povrat novca San Marko d.o.o. ima potpuno pravo odbiti.

6. Naknada štete, sudskih sporova

Korisnik se obvezuje da će novčano platiti štetu za svaki nastali trošak i to: poštarinu, zakonsku, odvjetničku pristojbu, troškove nastale slanjem pošte i sl. uvećane za PDV.
Korisnik se obvezuje na odgovornost za svaku proizašlu štetu koja može nastati njegovim neodgovornim korištenjem usluga Evidentas.
Korisnik se obvezuje da San Marko d.o.o. ne može biti odgovoran ukoliko je server i online servis nedostupan radi elementarnih nepogoda, programskih, hardverskih kvarova, hackerskih napada, nedostupnosti internet mreže i sl. te nije dužan vršiti povrat novca za prethodno uplaćene usluge.
KORISNIK JE DUŽAN SAMOSTALNO SE INFORMIRATI O SVIM ZAKUPLJENIM USLUGAMA, ISTEKU I PRODUŽENJU ISTIH, IZMJENAMA I UPUTAMA ZA KORIŠTENJE ONLINE SERVISA EVIDENTAS.

7. Sadržaj stranice

San Marko d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja bez prethodne najave.
San Marko d.o.o. nastoji sve informacije dostupne na ovim stranicama držati točnima i redovito ih osvježavati. Bez obzira na to, San Marko d.o.o. ne garantira njihovu točnost, potpunost i korisnost, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za pogreške na ovim stranicama.

Logotip i druge elemente objavljene na ovim stranicama koji određuju identitet Evidentas aplikacije moguće je koristiti isključivo uz odobrenje San Marko d.o.o.

Sve informacije na ovim stranicama, a posebno slike, tekstovi, dokumenti, aplikacije, sigurnosna upozorenja i izvorni programski kod vlasništvo su San Marko d.o.o. Njihovo korištenje može biti predmet zakonske odgovornosti u skladu sa svom primjenjivom zakonskom regulativom.

Normativi utroška materijala su postavljeni temeljem prijedloga Društva vlasnika zubotehničkih laboratorija Hrvatske (DVZLH) koji je dostavljen zubotehničkim laboratorijima. Normativi koji nisu određeni prijedlogom DVZLH-a utvrđeni su u suradnji sa zubotehničkim laboratorijima. San Marko d.o.o. zadržava pravo izmjene i dodavanja normativa dok isti ne budu zakonski regulirani. San Marko nije odgovoran za upotrebu vrijednosti normativa pojedinog rada u svrhe vođenja utroška materijala jer isti su tek prijedlog i kao takvi nisu zakonski regulirani.
Prihvaćam sve uvjete korištenja *
Polja označena sa  * su obavezna. Registracijom prihvaćate sve uvjete korištenja i slažete se sa izjavom o privatnosti.

 

Programiranje i dizajn aplikacije: San Marko d.o.o. Izjava o privatnosti

 

Zatvori video prozor Zatvori video prozor